Gavarrera al camí del xucla

Gavarrera al camí del xucla

dimecres, 26 de maig del 2010

Serra Alta

La Serra Alta és un lloc privilegiat per la facilitat de contemplar paisatges excepcionals. L'altura de la carena on es  troba permet veure la Cadireta gairebé al mateix nivell i des del punt més proper a la muntanya. També aquesta mateixa altura fa que Serra Alta es vegi des d'arreu, i que la incúria urbanística que es va permetre als Hostalets en aquells primers anys d'ajuntament democràtic hagi quedat patent per sempre.

Només cal dir que els permisos inicials per a la construcció de la urbanització van ser donats per obrir tallafocs i no carrers. Aleshores poca gent del poble se'n va preocupar, és més, fins i tot  algun regidor, que més endevant va ser membres de les llistes d'ERC ho trobava bé, dient que d'aquesta manera es trencava l'aspecte feréstec de la carena de Pierola¡¡, i   els demés tampoc es van atrevir a contradir els ànims especulatius d'en Ferrer del Coll, poderós terratinent d'aquelles èpoques.

Tot això és aigua passada, i aquí deixo dues imatges de la urbanització, una d'empolsinada per la nevada del març que ja fa temps volia penjar, i l'altra amb una visió de capvespre cap a la Riera de Pierola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

 
Support Wikipedia